0%

25.07.2017

Повiдомлення

ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» буде винесене на відкрите обговорення НКРЕКП питання щодо встановлення «зеленого» тарифу на виробництво електричної енергії для об’єкту вітрової електроенергетики «1-й пусковий комплекс 2-ї черги Тузлівскьої ВЄС на території земель Тузлівської сільської ради Березанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту).

Відповідно до ст. 9-1 Закону України «Про альтернативні джерела енергії», п. 1. 3 Порядку встановлення, перегляду та припинення дії "зеленого" тарифу на електричну енергію для суб’єктів господарської діяльності та приватних домогосподарств, затверджений постановою НКРЕ від 02.11.2012  № 1421 (у редакції постанови НКРЕ від 14.03.2013  № 251), "зелений" тариф встановлюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на електричну енергію, вироблену на об’єктах електроенергетики, у тому числі на введених в експлуатацію чергах будівництва електричних станцій (пускових комплексах), з альтернативних джерел енергії (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергії - вироблену лише мікро-, міні- та малими гідроелектростанціями)."Зелений" тариф встановлюється для кожного суб’єкта господарювання, який виробляє електричну енергію з альтернативних джерел енергії, за кожним видом альтернативної енергії та для кожного об’єкта електроенергетики або для кожної черги будівництва електростанції (пускового комплексу).

Розрахунок собівартості виробництва електричної енергії на об’єкті електроенергетики з альтернативних джерел енергії «1-й пусковий комплекс 2-ї черги Тузлівскьої ВЄС 2-ї черги Тузлівської ВЄС» на території земель Тузлівської сільської ради Березанського району Миколаївської області (за межами населеного пункту) додається.

Обгрунтовані зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб приймаються                  ТОВ «Вітряний парк Причорноморський» за адресою: Україна, 01021, м. Київ,                      вул. Кловський узвіз, 7 до 09 серпня 2017 року.